Finalitzada amb nota la 3ª Rogaine Ciutat de Lleida

Diumenge 18 de setembre es va celebrar la 3ª edició de la Rogaine Ciutat de LLeida aprofitant l’edició d’enguany de l’OBERT Centre HIstòric i en col·laboració amb Turisme de Lleida

Els participants tenien un màxim de dues hores per a completar el recorregut pel centre de la ciutat de LLeida localitzant les 31 balises del mapa. Algunes d’aquestes balises es trobaben en llocs emblemàtics, com a dalt del campanar de la Seu Vella, altres estaven en places i carrers o a la vora del riu i n’hi havia, les més interessants, que estaven amagades dins d’edificis i construccions que habitualment no estan obertes al públic.

Dos participants, els germans Bruno i Teo Gil Moreno de Mora Sardà van ser els únics participants que van trobar totes les fites ubicades al mapa. Tot i això, el segur de l’orientació urbana està garantit ja que l’equip en el que hi havia la participant més jove, la Nicole, va aconseguir 19 fites i l’equip dels bessons Ot i ONa, de només 4 anys i que van anar a peu tot el recorregut en van aconseguir 14 (2 d’elles de doble puntuació per la seva dificultat).

Abans de l’entrega de premis, es va poder gaudir d’un vermut, gentilesa del restaurant Romeu.

El matí de sol i la bona temperatura va ajudar a que els participants gaudissin d’un fantàstic dia d’orientació urbana i les valoracions.

Classificacions web

 

Ja estan obertes les inscripcions III Cursa de Lleida!

Ja us podeu inscriure a la III Cursa d’Orientació Centre Històric de Lleida

Per a fer la inscripció:

1. Emplenar el formulari :

     https://goo.gl/forms/nP1RDWPNmufP82pK2

2. Fer el pagament al següent número de compte (en el moment de fer el pagament indicar nom de participant o equip i activitat)

ES66 2100 0392 1302 0018 0168

El preu d’inscripció és de 17 € per persona (els menors de 6 anys no paguen però s’ha d’incloure el seu nom i edat a la fitxa d’inscripció)

3. Enviar comprovant de pagament al correu: info@dracactiu.com

IMPORTANT: el pagament s’ha d’efectuar el mateix dia que la inscripció perquè aquesta no es perdi.

El preu d’inscripció dóna dret a:

  • Mapa de la cursa
  • Assegurança personal
  • Pica-pica d’arribada

ATENCIÓ :Llegiu el reglament:

Reglament Orientació Centre Històric de Lleida